miercuri, 1 iunie 2016

Alternativele Hotelurilor in Brasov

Brasovul este unul dintre cele mai vechi orase ale tarii, vizitat de un numar foarte mare de turisti atat vara pentru atmosfera relaxanta promisa, cat si iarna, intrucat ofera conditii foarte bune pentru iubitorii de munte. Turistii provin si din afara granitelor tarii, acestia fiind atrasi de istoria bogata a locului si de cladirile vechi, unice in toata Transilvania. Nu numai strainii, cat si turistii romani prefera intotdeauna un loc de cazare ideal, cu conditii bune, intr-o zona ideala si daca se poate la costuri cat mai mici, insa nu acesta este si cazul pensiunilor si hotelurilor.


Cu toate acestea, cine isi doreste un loc de cazare care sa ofere conditii similare cu cele de acasa, trebuie sa stie faptul ca in Brasov sunt disponibile o multime de apartamente ce pot fi inchiriate in regim hotelier. Aceasta modalitate presupune ca un apartament sa fie inchiriat de proprietar pentru o perioada scurta de timp, iar tariful sa fie aplicat pentru fiecare noapte petrecuta. Perioada medie a sederii este de 7 zile, cei mai multi oameni apeland la regimul hotelier atunci cand merg in vacanta.

Insa de ce este regimul hotelier din ce in ce mai popular? In primul rand datorita pretului mai scazut decat cel propus de hotelieri, iar conditiile sunt mai bune. 


De asemenea, in functie de numarul de persoane cazate, tariful se imparte egal, obtinandu-se asadar o suma mult mai mica decat s-ar plati la hotel. In plus, suprafata acestor apartamente este mult mai mare decat o simpla camera de hotel, cu media de 10 metri patrati. Nu trebuie omis nici faptul ca nu exista tarife ascunse, precum taxa pentru internet wireless, taxa de statiune sau taxa pentru folosirea aerului conditionat, astfel ca daca se plateste o suma, in acel pret sunt incluse toate serviciile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu