miercuri, 3 martie 2021

Accesorizam lumea medicala

Dincolo de multitudinea de articole vestimentare pentru lucratorii medicali pe care le furnizam si de diversitatea culorilor, modelelor si stilurilor in care acestea vin, ne-am gandit ca ar fi de bun augur sa confectionam si o serie de accesorii, care sa vina atat in completarea estetica, dar mai ales practica a tinutelor celor ce isi petrec majoritatea timpului in spitale si in alte medii asociate.

Sepci personalizate

O prima varianta ar putea fi reprezentata de sepci medicale de pe Limarom-medical.ro, a caror utilitate am considerat-o primordiala. Desi nu sunt destinate medicilor, in mod direct, lucratorii de pe ambulanta pot confirma ca este un accesoriu indispensabil in zilele in care primesc zeci de solicitari de deplasare. Aparent banala, sapca indeplineste o multitudine de functii care faciliteaza munca asidua a celui ce o poarta. Cea mai importanta este functia de protectie si de aparare impotriva razelor ultraviolete ale soarelui, care, pe langa faptul ca genereaza un disconfort considerabil pentru privire, poate avea si anumite efecte daunatoare asupra starii de sanatate, precum durere de cap, febra, greata, arsuri, etc. De aceea, un astfel de accesoriu care sa protejeze de eventuale neplaceri este mai mult decat necesar. 

Mastile de protectie reutilizabile

Mastile chirurgicale au reprezentat intotdeauna o necesitate in domeniul medical. In contextul actual, aceasta necesitate s-a acutizat, devenind un accesoriu obligatoriu pentru fiecare dintre noi. Frecventa utilizarii mastilor chirurgicale a crescut considerabil, devenind astfel un factor poluant extrem de nociv. Pentru a limita consumul exagerat de plastic, am decis sa confectionam masti de protectie reutilizabile din bumbac, care sa poata fi sterilizate daca sunt supuse la temperaturi mai mari de 80 grade Celsius. Prin aceasta initiativa, am limita utilizarea excesiva a plasticului si, totodata, ar reprezenta o alternativa mult mai ieftina, si durabila, pentru fiecare om care in trecut cheltuia foarte mult pe mastile de unica folosinta.

Dincolo de aspectele practice pe care le indeplinesc, si anume, protectie si diminuarea frecventei de utilizare a plasticului, mastile textile reutilizabile beneficiaza si de un aspect mult mai placut, care poate fi adaptat in functie de posesor. Astfel, dat fiind faptul ca este un accesoriu obligatoriu, putem profita, stilizandu-le si transformandu-le intr-un plus pentru orice tinuta. Ele vin sub diverse culori si modele, cu texte brodate, sau fara. Si, desi acopera zambetul, starea de bine pe care o genereaza poate fi citita in ochii celui care o poarta.

Pentru a convinge clientii de calitatea, practicitatea si indispensabilitatea acestor masti, am hotarat sa oferim o masca personalizata la achizitionarea oricarui produs de pe site. Odata utilizate, nu iti vei mai dori sa te reintorci la banalele masti de unica folosinta, facand astfel un bine pentru tine, pentru mediu si chiar si pentru buzunarul tau.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu