sâmbătă, 31 decembrie 2016

De ce sa alegi lenjerii de pat CasaNewConcept?Una dintre cele mai frumoase perioade ale anului este cea a sarbatorilor de iarna, ocazie cu care oricine trebuie sa isi pregateasca locuinta, sa fie cat mai primitoare, existand diferite decizii ce pot fi luate in acest sens. Insa o solutie foarte practica este optarea pentru lenjerii de pat CasaNewConcept, deoarece acestea nu numai ca sunt de calitate si accesibile la preturi foarte bune, insa reprezinta si o idee foarte inspirata pentru un cadou potrivit.

Produse variate

Magazinul online Casa New Concept se lauda cu o gama foarte variata de produse, precum lenjerii 3D sau 5D, pufoase, creponate, satinate, din bumbac, finet si nu numai, fiecare dintre acestea gasindu-se in mai multe modele, fiind ideale pentru toate dormitoarele, de la cel al copiilor, pana la cel al parintilor. Tinand cont ca la confectionarea lor se folosesc cele mai bune materiale, lenjeriile vor rezista foarte bine in timp, prezentandu-se in cele mai bune conditii, chiar si dupa mai multe spalari, fara a-si pierde din farmec.

Preturi bune 

Mai mult decat atat, preturile variaza de la un model la altul, insa sunt disponibile marimi pentru toate tipurile de paturi, de la cele de o singura persoana pana la cele king size. Clientii pot profita de faptul ca magazinul este online, intrucat pot plasa o comanda din confortul propriei locuinte, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze pana in magazine, in special in aceasta perioada cand este foarte aglomerat. 

 
Avantaje Casa New Concept

In plus, cei care aleg lenjerii de pat CasaNewConcept trebuie sa profite de oferta de tipul 1+1 gratis, insa se bucura si de transport gratuit prin curier pentru comenzile de peste 399 de lei. De asemenea, magazinul ofera cadouri speciale pentru fiecare doua lenjerii achizitionate, iar clientii fideli sunt rasplatiti printr-un sistem foarte avantajos, bucurandu-se de reduceri semnificative la urmatoarele comenzi plasate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu