duminică, 1 ianuarie 2017

De ce sa optezi pentru un GPS tracker animale?Animalele noastre de companie sunt cei mai buni prieteni, iar din acest motiv numeroase persoane aleg sa le faca toate poftele, sa le ingrijeasca asa cum trebuie si, cel mai important, sa le aiba sub observatie in fiecare moment, optand pentru un GPS tracker animale.

Cum functioneaza?

Un astfel de dispozitiv poate fi folosit cu usurinta de catre oricine, fiind atasat, de regula, la zgarda pentru transmiterea informatiilor cu privire la pozitionarea exacta a animalelor. Acestea dispun de diferite functii, precum alarme pornite in momentul in care animalele se departeaza la o anumita distanta, viteza de deplasare a acestora si multe altele.

Unde gasesc?

Toti cei interesati de un GPS tracker animale pot testa dispozitivele in cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3 din Bucuresti, preturile pentru astfel de gadget-uri fiind de circa 400 de lei. Cu toate acestea, cei care nu dispun de timp liber suficient si stiu cu exactitate ce isi doresc sa achizitioneze, pot comanda direct de pe site, iar produsele sunt livrate in cel mai scurt timp. Mai mult, iUni ofera transport gratuit pentru toate comenzile mai mari de 499 de lei.
 
Usor de folosit

Pachetul cuprinde aparatul propriu-zis, alaturi de cablul USB prin intermediul caruia se face si incarcarea in doar cateva ore, capacul care ajuta la atasarea tracker-ului la zgarda animalului, dar si manualul de utilizare cu ajutorul caruia pot fi descoperite toate functiile incorporate. Tinand cont ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, orice iubitor de animale ar trebui sa apeleze la un asemenea dispozitiv, care este ideal in special atunci cand se iese cu catelul la plimbare sau la joaca, iar acesta tinde sa exploreze cat mai multe zone. Astfel, pentru a evita asemenea situatii neplacute in care animalele se ratacesc, acest dispozitiv este ideal, iar proprietarii nu mai au parte de batai de cap pentru a le gasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu