sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Cel mai sigur si mai rapid mod de expediere colete FrantaFranta este o tara foarte populara in randul romanilor, multi venind aici fie in vizita, fie in cautarea unui trai mai bun. Acesta este unul dintre motivele pentru care a crescut cererea pentru serviciul de expediere colete Franta, procedura fiind foarte confortabila datorita firmelor de curierat, pe aceasta cale fiind evitata apelarea la Posta Romana. Dintre aceste firme se remarca All Packa prin faptul ca preturile propuse sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar clientii se bucura de servicii de calitate, fara a exista riscul ca pachetele lor sa se deterioreze sau chiar sa se rataceasca pe drum.

 
Mai rapid

All Packa asigura transportul catre diferite tari din Europa, fiind asadar mai rapid ca niciodata sa se trimita un pachet, indiferent ca este catre Franta, Italia, Germania, Marea Britanie sau Grecia. De asemenea, colaborand cu cele mai mari companii de curierat din lume, All Packa propune clientilor si servicii de transport in tari din toata lumea. 

Mai comod

Pentru expediere colete Franta si nu numai, procesul a fost mult simplificat, asadar clientii nu trebuie sa se deplaseze pana nicaieri pentru a trimite sau a prelua un pachet, totul fiind efectuat din perimetrul stabilit cu curierul. Astfel, se evita asteptarile lungi la cozile interminabile, iar coletele sunt livrate in cel mai scurt timp.

 
Logistica

All Packa a facut investitii semnificative in logistica, asigurand cele mai bune autoturisme pentru livrari, iar angajatii sunt bine pregatiti, pentru a oferi clientilor servicii de calitate, totul fiind foarte bine organizat. 

Fara Posta Romana

Cu siguranta ca oricine a fost nevoit, la un moment dat, sa trimita un pachet prin Posta Romana, iar de fiecare data au intervenit probleme, de la deteriorarea pachetelor, la experienta deranjanta a angajatilor, preturi deloc avantajoase si un timp foarte lung necesar chiar si pentru livrarile din tara, pe langa cele internationale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu