miercuri, 9 noiembrie 2016

Ce modele de cizme sunt la moda in 2016?

Cu totii stim ca pentru femei incaltamintea nu este un simplu accesoriu deoarece ea poate crea diferite efecte vizuale care sa imbunatateasca imaginea purtatoarei. In acest an in continuare s-a pus accentul atat pe feminitate, eleganta si stil, cat si pe calitatea materialelor.

Sezonul de toamna - iarna nu face exceptie, iar cek mai solicitat tip de incaltaminte sunt cizmele. Totusi, exista niste aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare, pe langa cele ce tin de partea vizuala si anume tocul care trebuie sa dea stabilitate, calapodul sa fie construit astfel incat sa nu incomodeze, iar materialul sa fie rezistent la apa si la temperaturile scazute.

Cizme de dama la moda

Deoarece frigul nu s-a instalat in totalitate, iar pana la iarna mai sunt cateva saptamani, puteti opta pentru cizme scurte pentru femei de la Joyas. Acest model atat de in voga anul acesta, va crea impresia de picioare lungi si subtiri, bineinteles, in functie si de restul tinutei.
Indiferent de tipul de silueta sau de inaltimea pe care o aveti, cu siguranta acest tip de papuci va reusi sa completeze cu succes outfit-ul. Cizmele in stil boho sau chic sunt perfecte pentru femeile care isi doresc sa adopte un look mai lejer de toamna, iar in cazul in care doriti sa fiti mai casual, alegeti un model cu toc, eventual din piele naturala.

Culori la moda

Toamna in general este bogata in culori, insa din pacate multi clienti nu merg spre o gama variata de nuante pentru modelele de cizme scurte pentru femei, ci opteaza pentru culori monotone precum gri, maro inchis sau negru.

Alegerea pe care o faceti trebuie in primul rand sa depinda de restul hainelor din garderoba, iar in al doilea rand, de starea dumneavoastra de spirit, intrucat pentru persoanele mai indraznete, galbenul sau verdele reprezinta o optiune potrivita pentru anul 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu