duminică, 6 noiembrie 2016

Wild Inga - un nou brand de genti pentru femei

Este de la sine inteles ca geanta reprezinta unul dintre accesoriile preferate ale doamnelor si domnisoarelor datorita faptului ca aduce un plus de stil tinutelor. Desi in aproape fiecare sezon apar noi trenduri, unele modele, precum si calitatea inalta a acestor articole raman aceleasi la Wild Inga. Un alt aspect ce trebuie luat in considerare tine de stilul fiecareia de a se imbraca si de a purta accesoriile.

Geanta cu mini-bareta 


Un model de geanta care a ramas in voga inca de acum aproape 25 de ani este geanta cu manere scurte, ce poate fi purtata in mana, intr-o maniera chic. Desi la prima vedere pare greu de asortat sau de purtat, un astfel de accesoriu este excelent atat pentru zi, cat si pentru seara. Puteti sa il asortati la o rochie, fusta, palton, pantofi cu sau fara toc si cizme, in functie de locul in care mergeti, pentru a crea un efect minimalist asupra intregului outfit.

Geanta de piele

De-a lungul timpului putem observa ca in general articolele vestimentare ce imita pielea de reptile atrag numeroase admiratoare. In sezonul rece, gentile sunt vedetele acestei categorii, fiind extrem de elegante, creand o imagine de femeie puternica, stapana pe orice situatie. Atat modele de umar, cat si cele de mana sau pentru birou sunt o alegere excelenta atat pentru anul in curs, cat si pentru urmatoarea perioada.

Gentile in stil masculin


Daca pantalonii au fost prima piesa vestimentara de inspiratie masculina, iata ca acum si altele precum papucii, camasile, sacourile sau gentile sunt la mare cautare. Pe langa comoditate, acest stil de multe ori creaza o imagine mai puternica doamnelor care il adopta, mai ales la locul e munca. Gentile care pot fi purtate pe umar, reprezinta o alegere inspirata in special de catre studente sau de catre femeile ce sunt nevoite sa isi ia multe lucruri cu ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu