sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Usile de exterior din pvc ofera izolare termica si fonica

Solutiile pentru tamplarie sunt destul de variate in ziua de azi, astfel ca alegerea poate fi destul de dificila atunci cand vine vorba de usile de exterior, care trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte si criterii. Insa una dintre cele mai inspirate alegeri o reprezinta optarea pentru usi PVC de exterior, intrucat acestea nu numai ca sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa pot fi si personalizate in diferite moduri.

Izolare termica si fonica

De asemenea, clientii vor sesiza ca pierderile de energie sunt reduse cu pana la 20% in cazul locuintelor cu astfel de usi, in timp ce la fabricarea acestora se folosesc doar materiale de calitate ce pot asigura un grad ridicat de confort. Cu alte cuvinte, la interior va fi mult mai usor sa se pastreze temperatura optima, indiferent ca afara sunt peste 30 de grade sau -10 grade. In acelasi timp, pentru ca odihna joaca un rol important pentru orice familie, aceste usi aduc un aport important prin faptul ca izoleaza foarte bine fonic, iar zgonometele venite din exterior nu vor reprezenta o problema.

Rezistenta


Mai mult durata de viata este una de peste 10 ani, fiind foarte rare cazurile in care aceste usi pvc de exterior sa se deterioreze, in timp ce orice defectiune se poate remedia in cel mai scurt timp. Montajul reprezinta o etapa usor de pus in practica, care nu necesita mai mult de cateva ore, iar manopera nu este una costisitoare, intrucat PVC-ul este un material ce poate fi manevrat cu usurinta. In plus, structura sa speciala are avantajul ca in cazul unei flacari, aceasta nu va deforma usa si nici nu este afectata de precipiatii, lovituri, razele puternice ale soarelui, umiditate s.a. Astfel, la tamplarie-pvc-al.ro, oricine poate avea parte de cele mai avantajoase preturi si o gama foarte variata, pentru toate gusturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu